Texel, de Zilvermeeuw

Een schoolkamp naar Texel is bij voorbaat al een groot succes!

Vertrek bij de school per touringcar en stap in Den Helder over op de boot. De boottocht is al een ervaring op zich voor de meeste leerlingen. Aan de andere kant van het water staan de fietsen klaar en brengen wij de bagage naar de accommodatie. Een fietstocht met diverse bezienswaardigheden onderweg. Ga je liever met de bus tot aan de accommodatie? Geen porobleem, ook dit behoort tot de mogelijkheden.

De Zilvermeeuw is een accommodatie met een topligging: midden tussen de bossen, duinen; op wandelafstand van het strand en voorzien van een eigen sportveld.

Graag helpen wij je met het samenstellen van een uniek en uitdagend programma.

Per persoon al vanaf:

€ 98,-

Accommodatie

De Zilvermeeuw
Midden tussen de bossen, duinen en het strand is dit verreweg de meest ideale locatie om een schoolkamp te houden op het eiland Texel. De accommodatie ligt vrij afgelegen van andere groepsaccommodaties, zodat je echt je eigen schoolkamp kunt organiseren. Ecomare, het Juttersmuseum, evenals het strand, zijn op loopafstand.

Groepen tot 95 personen kunnen bij ‘De Zilvermeeuw’ verblijven op basis van volpension. Bij volpension bereid een ieder zijn eigen lunchpakket tijdens het ontbijt. Het avondeten bestaat uit een 3 gangen diner. Er wordt alleen van hulp gevraagd bij het dekken en afruimen van de tafels, verder wordt alles voor jullie gedaan.

De eet-recreatieruimte heeft ruimte voor 95 zitplaatsen. Verder is er aanwezig: een tafelvoetbalspel, satelliet televisie, DVD speler en stereo-installatie. Tevens heb je de beschikking over een ruime zithoek.

Beddengoed; d.w.z. slaapzak, onderlaken en kussensloop, dient men zelf mee te nemen. Het gehele gebouw wordt centraal verwarmd door middel van hete lucht verwarming.

Naast het gebouw ligt een ruim voetbal-, volleybal- en basketbalveld.

Programma

Wij kunnen diverse programma’s schrijven voor ieder seizoenstype.

Wij beschikken over diverse fietsroutekaarten over Texel, met diverse bezienswaardigheden onderweg. Vaar een paar uur mee met een rasechte garnalenkotter. Breng een bezoek aan ’s werelds grootste juttersmuseum of kijk hoe de zeehonden gevoederd worden in Ecomare. Ook kun je op stap voor educatieve programma’s in het donkerste bos van Nederland en breng een bezoek aan het natuurgebied de Slufter.

In de winterperiode zijn er voldoende mogelijkheden voor een uitdagend en uniek programma.

Prijzen

Het samenstellen van het tarief is afhankelijk van de inhoud van het door jullie gekozen programma en duur van het schoolkamp. Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en wij vullen deze graag met jullie samen in.

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

  Uw reisgezelschap


  Selecteer uw gewenste vertrekdatum


  LogiesHalfpensionVolpension

  Eigen vervoerLuxe touringcar  Uw gegevens  Mocht u eerder al vragen hebben, bel ons dan gerust via 070-3853827.