Dutchweek Val Thorens

Periode: 01/05/21 – 08/05/21

Na ruim 30 jaar zal het wintersportseizoen feestelijk worden afgesloten met de Dutchweek Snowtime in Val Thorens!! Val Thorens ligt op maar liefst 2.300meter hoogte en is hiermee het hoogstgelegen dorp van Europa. Ruim 95% van de pistes ligt boven de 2.000 meter en maakt Val Thorens extreem sneeuwzeker van eind november tot begin mei! Door deze hoogte is Val Thorens extreem sneeuwzeker. De meeste accommodaties liggen aan de piste en geniet je van extra lange zonnige dagen op de piste (en in de apres-ski natuurlijk).

Tijdens de Dutchweek Val Thorens worden er een tal van activiteiten georganiseerd. Maak bijvoorbeeld je eerste afdaling van de dag om 07.30 bij de First Tracks en geniet tijdens je lunch van live-muziek op de piste. Uiteraard kun je ook dit jaar weer skiles volgen bij een Nederlandse skischool en zijn er ook weer opvang mogelijkheden voor de kinderen. Aan het einde van de dag zijn er weer de bekende pares-ski feesten bij de 360-bar en in de witte feesttent. De Dutchweek een complete afsluiting van jouw wintersportseizoen.

Boek je via Active Adventure je accommodatie en skipas dan profiteer je van extra kortingen in supermarkten, restaurants en het Centre Sportif. Ook heb je dagelijks gratis toegang tot de après-ski tent van Snowtime.

Facilititeiten:

  • Après-ski
  • Budget
  • Wellness
  • Wi-fi

Per persoon al vanaf:

€ ,-

Deze reis is inclusief:

  • Logies
  • Skipas

Kamers

Via Active Adventure kun je diverse accommodaties boeken. Wij bieden je een kleine greep uit onze mogelijkheden. Klik hieronder op jouw accommodatie voor meer informatie:

Val Thorens

Het skigebied van Val Thorens / Orelle is onderdeel van ’s werelds grootste aaneengesloten skigebied. De 600 km pistes worden met elkaar verbonden door 180 skiliften. Tijdens de Dutchweek is alleen het skigebied van Val Thorens / Orelle geopend. Hierdoor heb je maar liefst ruim 150km aan geprepareerde pistes tot je beschikking. Van goed geprepareerde beginnerspistes tot zeer uitdagende off-piste mogelijkheden biedt Val Thorens voor ieder niveau een echte uitdaging.

Door de gunstige ligging van het skigebied en strategisch geplaatste sneeuwkanonnen kun je nog tot in mei het skigebied van Val Thorens / Orelle doorkruisen. Ieder jaar worden wij weer getrakteerd op een verse laag sneeuw in de Dutchweek.