Winterstarter | Le Cheval Blanc

Periode: 22/11/19 – 26/11/19

Start jouw wintersportseizoen in Val Thorens en verblijf direct aan de piste in Le Cheval Blanc. Op 23 november organiseren wij ons eerste wintersportweekend naar Val Thorens: de Winterstarter! Al 25 jaar wordt deze reis georganiseerd en ieder jaar stonden we weer in de verse sneeuw.
Je kunt met deze reis mee op basis van eigen vervoer of met onze luxe royal class touringcar. De bus vertrekt gegarandeerd op vrijdagavond 22 november 2019, zodat je op zaterdagochtend uitgerust aankomt. Ieder jaar proberen wij de aankomst zo te plannen dat we er rond 08.00-08.30 zijn en dat je direct je appartement van Le Cheval Blanc in kan. Tevens zorgen wij ervoor dat je het appartement kunt aanhouden tot aan vertrek op maandagmiddag (17:00uur). Zo kun je echt optimaal genieten van deze mini-ski.

Tijdens de Winterstarter worden er talloze activiteiten door het VVV van Val Thorens georganiseerd. Zij hebben dit openingsweekend ook gebombardeerd tot La Grande Première! Het programma is nog niet bekend, maar Val Thorens kennende drinken we op zaterdagavond bij de DJ party op Place Caron een gezellig drankje. Je kunt sowieso gratis deelnemen aan de ski- en snowboardtest en kennis maken met de hardware innovaties.

Periode:
- zaterdag 23 november t/m maandag 25 november 2019 (op basis van eigen vervoer)
- vrijdag 22 november t/m dinsdag 26 november 2019 (inclusief luxe Royal Class busreis)

De ligging van Résidence Le Cheval Blanc is direct aan de piste en met een houten loopbrug sta je binnen 5 minuten in het centrum van Val Thorens. Hier tref je diverse restaurants, barretjes, winkels , supermarkten, en een zwembad. De ligging is ideaal voor jouw optimale wintersportvakantie. Tegen een kleine vergoeding kun je van de wellness in Village Montana gebruik maken.

Facilititeiten:

 • Après-ski
 • Budget
 • Wellness
 • Wi-fi

Per persoon al vanaf:

€ 286,-

Deze reis is inclusief:

 • Busreis
 • Logies
 • Skipas

Kamers

Voor de appartementen heb je een keuze uit de standaard appartementen (2 sterren) of superieur appartementen (3 sterren). De superieur appartementen zijn gerenoveerd en comfortabel ingericht.

Alle appartementen in Résidence Le Cheval Blanc beschikken over een (woon)kamer met zit-/eetgedeelte en 2 slaapplaatsen (1x bedbank met onderschuifbed) kitchenette (2-4 kookpitten, koelkast, oven, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat), (Aparte) slaapkamer(s), badkamer en een apart toilet. De meeste appartementen hebben een balkon, televisie, telefoon en Wi-Fi

 • 2-kamer appartement 4 personen (27m²)
  Slaapkamer (met schuifwand) met 2 slaapplaatsen (2x eenpersoonsbed), 1x Badkamer met bad en een balkon
 • 2-kamer appartement 4 personen comfort (27m²)
  Slaapkamer met 2 slaapplaatsen (2x eenpersoonsbed), 1x Badkamer met bad en een balkon
 • 2-kamer appartement cabine 6 personen comfort (30-33m²)
  Slaapkamer met 2 slaapplaatsen (2x eenpersoonsbed), Cabine met 2 slaapplaatsen (1x stapelbed), 1x Badkamer met bad en een balkon
 • 2-kamer appartement cabine 6 personen (30-33m²)
  Slaapkamer (met schuifwand) met 2 slaapplaatsen (2x eenpersoonsbed), 1x Cabine met 2 slaapplaatsen (1x stapelbed), 1x Badkamer met bad
 • 2-kamer appartement mezzanine 8 personen (45-50m²)
  Slaapkamer (met schuifwand) met 2 slaapplaatsen (2x 1 pers. bed of bankbed), Mezzanine met 4 slaapplaatsen (4x eenpersoonsbed), 1x Badkamer met bad, 1x Badkamer met douchecabine en een balkon
 • 4-kamer appartement 8 personen (55m²)
  2x Slaapkamer (1 zonder ventilatie) met 2 slaapplaatsen (2x eenpersoonsbed), 1x Slaapkamer met 2 slaapplaatsen (1x stapelbed), 1x Cabine met 2 slaapplaatsen (1x stapelbed), 1x Badkamer met bad, Badkamer kan soms een douche hebben i.p.v. een bad. Dit type beschikt over twee balkons

Verblijf je tijdens de Winterstarter liever in het luxe Village Montana? Bekijk direct

Val Thorens, Les Trois Vallées, Frankrijk

Vanwege de hoge ligging op 2.300m is Val Thorens de ski-in/ski-out bestemming bij uitstek en zeer sneeuwzeker. Val Thorens organiseert tijdens ons openingsweekend het evenement ‘La Grande Premiere’. Tijdens dit evenement zijn er diverse optredens en is er een test-center aanwezig. Je kunt gratis ski en snowboards testen,

Het skigebied van Val Thorens-Orelle is tijdens dit weekend geopend en heeft normaal gesproken ruim 150 km aan geprepareerde pistes. Na 25 jaar ervaring kunnen wij zeggen dat het merendeel van de pistes geopend zijn en je meer dan voldoende uitdaging bieden tijdens dit weekend.

Vervoer

Active Adventure laat al haar wintersportreizen met de bus uitvoeren door de Winterliner. De Winterliner rijdt ieder weekend naar nagenoeg alle wintersportbestemmingen en heeft meerdere malen per jaar ook short-trips. Zij hebben een ruime ervaring in het wintersportvervoer. Meer informatie over de Winterliner lees je op de website: www.winterliner.nl (je gaat naar een pagina buiten deze website).

Op vrijdagavond vertrekt er een luxe Royal Class touringcar vanuit diverse steden in Nederland. De start is circa 17:00 uur vanuit Amsterdam, via Utrecht, Den Bosch en Eindhoven. Op aanvraag kunnen wij ook andere steden aandoen. Belangrijk is echter wel dat wij een zo vlot mogelijke reis hebben naar Val Thorens. Het streven is om om 08:00uur in het dorp aan te komen.

De terugreis is op maandagavond om 17:00 uur.

Tarief: € 139 per persoon.

Alles veilig regelen?

Bij de voorbereiding van je wintersportreis of skivakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld.

Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: je bent altijd verzekerd op de beste manier.

Via onze handige internetmodule kunt je direct online de premie berekenen.

Bereken hier direct je premie (je gaat naar een pagina buiten de website)

Via onze internetmodule kun je eenvoudig een reis- en/of annuleringsverzekering afsluiten.

Dit houdt je verzekering in:
1. wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval
2. uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering
3. snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van je bagage
4. kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd
Dit betekent Allianz Global Assistance:
24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar; Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd; Professionele hulp in de Nederlandse taal; Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse; Snelle en eerlijke schadebehandeling; HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik

Prijzen

Periode: vrijdag 22 t/m dinsdag 26 november 2019
Le Cheval Blanc 2 nachten (23 t/m 25 november 2018). Prijzen zijn per persoon inclusief 3 dagen skipas Val Thorens-Orelle en busvervoer Royal Class.

2-kamerappartement 4 personen standaard
bezet met 4 personen, € 298
bezet met 3 personen, € 313
bezet met 2 personen, € 343
bezet met 1 persoon, € 435

2-kamerappartement 4 personen comfort
bezet met 4 personen, € 302
bezet met 3 personen, € 319
bezet met 2 personen, € 353

2-kamerappartement cabine 6 personen standaard
bezet met 6 personen, € 286
bezet met 5 personen, € 297
bezet met 4 personen, € 309
bezet met 3 personen, € 328

2-kamerappartement cabine 6 personen comfort
bezet met 6 personen, € 294
bezet met 5 personen, € 303
bezet met 4 personen, € 315
bezet met 3 personen, € 336
bezet met 2 personen, € 379

2-kamerappartement mezzanine 8 personen
bezet met 8 personen, € 294
bezet met 7 personen, € 300
bezet met 6 personen, € 307
bezet met 5 personen, € 319

Bijkomende kosten zijn:
– reserveringskosten per boeking a € 25
– calamiteitenfonds a € 2,50 per boeking (max. 9 deelnemers)
– toeristenbelasting (ca. 2,47p.p.p.d. ter plaatse te voldoen)

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

Stap 1 van 3

Uw reis naar Winterstarter | Le Cheval Blanc
Busreis Royal ClassEigen vervoer

*

*Indien een gedeelte van uw reisgezelschap op een ander punt wilt opstappen of geen busreis behoeft kunt u dit aangeven in de opmerkingen in stap 3.


Stap 2 van 3

Selecteer uw (extra) opties:

Deze reis is inclusief 7-daagse skipas. Dit betekend dat de skipas geldig is vanaf de eerste dag na aankomst. Wilt u direct bij aankomst de berg op? Kies dan hieronder de optie ja en selecteer de 8 daagse pas. Liever geen pas? Ook dan kiest u ja.


NeeJa


Wenst u verzorging zoals bijvoorbeeld half- of vol-pension?

NeeJaStap 3 van 3

Hoofdboeker


Mocht u eerder al vragen hebben, belt u ons gerust via 070-3853827.