Over ons

Op reis met een groep
Active Adventure is gespecialiseerd in het organiseren van wintersport reizen naar Oostenrijk, Frankrijk en Duitsland (Winterberg). In de zomerperiode organiseren wij schoolkampen op Texel, outdoorreizen naar Oostenrijk en de dagelijkse schoolreizen binnen Nederland. Alle reizen die wij organiseren, worden op maat geschreven. De periode is flexibel, evenals de inhoud van het programma.

In het winterseizoen organiseren wij een aantal SPECIAL wintersport reizen. De datum en bestemming liggen dan vast en je kunt je hierop inschrijven, alleen of met een groep.

Vervoer per luxe touringcar
Huur bij ons een voordelige, maar vooral kwalitatief goede touringcar die jouw groep van A naar B brengt. Wij beschikken over een landelijk dekkend netwerk van keurmerk touringcarbedrijven.
Wil je met de bus op wintersport? Bezoek eens onze website: www.winterliner.nl en boek je ticket naar de sneeuw.

 

Active Adventure

Adres:
Binckhorstlaan 36 – M3.20
2516 BE Den Haag
Tel: 0031 (0) 70 – 385 38 27
E-mail: info@activeadventure.nl

KvK: 27252608
BTW nummer: 1823.78.780B01

IBAN: NL90  INGB 0009 5561 01
IBAN: NL57 RABO 0387 9288 98

VvKR
Active Adventure is aangesloten bij de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties (VvKR) onder lidnummer 12058. De VvKR komt op voor de belangen van kleine, vaak specialistische reisorganisaties. Via de VvKR bundelen we onze krachten en delen we onze expertise om zowel voor de reisorganisatie als de consument tot een zo groot mogelijke zekerheid en tevredenheid te komen.

Garantiefonds GGTO
Met Active Adventure gegarandeerd op reis dankzij stichting GGTO, het Garantiefonds voor Gespecialiseerde Reisorganisaties. Active Adventure is hierbij aangesloten onder lidnummer: 1278

Keurmerk Touringcarbedrijf
Active Adventure is aangesloten bij Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf. Wij werken uitsluitend samen met zorgvuldig geselecteerde touringcarbedrijven die het ‘Keurmerk Touringcarbedrijf’ en ISO 9001 hebben.

 

Op alle boekingen die u bij Active Adventure maakt zijn algemene voorwaarden van toepassing. Welke voorwaarden voor uw boeking van toepassing zijn, leest u hieronder.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden

  1. Als u een pakketreis boekt, waarbij Active Adventure de organisator is, gaat u een pakketreisovereenkomst aan met Active Adventure. In dat geval zijn de VvKR reizigersvoorwaarden van toepassing. Klik hier voor de algemene reisvoorwaarden
  2. Als niet Active Adventure, maar een andere organisatie de organisator is van de pakketreis, dan gaat u een reisovereenkomst aan met die betreffende organisator. In dat geval zijn de algemene voorwaarden van die organisator van toepassing. Hier wordt zowel in de offerte als in de bevestiging naar verwezen. Bij de pakketreisovereenkomst die u in dit geval sluit met de betreffende organisator, treedt Active Adventure alleen op als doorverkoper en wordt zij geen partij bij die pakketreisovereenkomst.
  3. Indien u voor uw groep alleen een groepsaccommodatie boekt dan zijn hierbij de algemene voorwaarden van de betreffende dienstverlener van toepassing. Hier wordt zowel in de offerte als in de bevestiging naar verwezen. Is de groepsaccommodatie onderdeel van een pakket dan valt de overeenkomst onder de in alinea 1 genoemde pakketreisovereenkomst. In dat geval zijn de VvKR reizigersvoorwaarden van toepassing.
  4. Indien u een touringcar huurt en eventueel de daarbij behorende entreekaarten voor bijvoorbeeld musea of een pretpark via Active Adventure dan zijn hiervoor de Algemene vervoer- en reisvoorwaarden van KNV Busvervoer op van toepassing. Klik hier voor de voorwaarden van KNV Busvervoer