Op schoolreis met Active Adventure

Een dag op schoolreis naar een pretpark? Een week wintersporten in de Oostenrijkse Alpen? Of toch liever op schoolkamp naar het eiland Texel? Active Adventure biedt schoolreizen op maat naar bestemmingen in binnen- en buitenland. Een schoolreis, studiereis of schoolkamp is pas geslaagd als jullie er met een glimlach op terugkijken. Dit geldt zowel voor de leerlingen als begeleiders. Hierdoor leggen wij de lat hoog en mag je een kwalitatieve reis verwachten en toch voor een scherpe prijs.

In de samenstelling van een schoolreis gaan wij altijd uit van het vervoer per luxe touringcar. Door ons landelijk dekkend netwerk van touringcarbedrijven vinden wij altijd de juiste touringcar bij jou in de buurt. Zo houden wij het schoolreisje niet alleen leuk, maar juist ook voordelig.

In ons overzicht tref je enkele voorbeeldreizen met daarbij een prijsindicatie. Staat jouw schoolreis of bestemming er niet tussen? Vraag dan gerust een vrijblijvende offerte aan en je ontvangt binnen enkele dagen een passend voorstel.

Een greep uit ons aanbod: