Diergaarde Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp staat een dag bol van bijzondere ontmoetingen, maken de kinderen in één dag een ontdekkingsreis door de (gedeeltelijk overdekte) werelddelen en kunnen ze hun energie kwijt in de verschillende (binnen)speeltuinen.
Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot een van de mooiste dierentuinen van Europa en een van de oudste van Nederland. Een coole en bijzondere bestemming voor schoolreizen dus. Duik in het geheel overdekte Oceanium. Zie de haaien boven je hoofd zwemmen en laat je betoveren door het Great Barrier Reef. Beleef tropische temperaturen, heerlijk geurende bloemen en duizenden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders in vlinderparadijs: Amazonica. Struin door de Aziatische moerassen en sta oog in oog met de tijgers. Op de savanne in Afrika ontmoet je de giraffen en daar vlakbij woont gorilla Bokito en zijn familie.
Spelen
Na of tijdens deze schoolreis kunnen de leerlingen hun energie kwijt in de Oewanja Kinderjungle (speeltoren). Klauter 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden. En of het nu mooi of slecht weer is, in binnenspeeltuin Biotopia beleven leerlingen de spannendste avonturen en komen ze alles te weten over de dieren die in deze biotopen leven.

Per persoon al vanaf:

€ 11,50

Programma

Active Adventure regelt jouw complete schoolreis naar Blijdorp. Het vertrekt vanaf school gaat in één van onze luxe touringcars. Door het zeer gevarieerde wagenpark hebben wij altijd een touringcar die past bij jouw groep. Heb je meerdere touringcars nodig? Geen probleem! Wij hebben meerdere touringcars van diverse grootte. Door deze te combineren kunnen wij iedere groepsgrootte aan.

Alleen busvervoer nodig?
Regel je liever zelf de entree dan kunnen wij uiteraard het vervoer voor jouw groep verzorgen. Active Adventure beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. Hierdoor vinden wij altijd de touringcar die bij jouw groep past. Voor meer informatie over de touringcars van Active Adventure.

Prijzen

Schoolreistarief 2022
(onderstaande tarieven zijn per persoon en geldig tot 31 december 2022)

Schoolreis Blijdorp (alleen toegang) € 11,50

Schoolreis Blijdorp
Abonnementhouders gratis toegang. Minimaal 10 kinderen.

Losse uitbreidingsmogelijkheden:
– kinderfrietje mayo € 2,55
– Raket-ijsje € 1,25

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

  Uw reisgezelschap


  Selecteer uw gewenste vertrekdatum  :


  :  Uw gegevens  Mocht u eerder al vragen hebben, bel ons dan gerust via 070-3853827.