Diergaarde Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp staat een dag bol van bijzondere ontmoetingen, maken de kinderen in één dag een ontdekkingsreis door de (gedeeltelijk overdekte) werelddelen en kunnen ze hun energie kwijt in de verschillende (binnen)speeltuinen.
Diergaarde Blijdorp is uitgegroeid tot een van de mooiste dierentuinen van Europa en een van de oudste van Nederland. Een coole en bijzondere bestemming voor schoolreizen dus. Duik in het geheel overdekte Oceanium. Zie de haaien boven je hoofd zwemmen en laat je betoveren door het Great Barrier Reef. Beleef tropische temperaturen, heerlijk geurende bloemen en duizenden kleurrijke Zuid-Amerikaanse vlinders in vlinderparadijs: Amazonica. Struin door de Aziatische moerassen en sta oog in oog met de tijgers. Op de savanne in Afrika ontmoet je de giraffen en daar vlakbij woont gorilla Bokito en zijn familie.
Spelen
Na of tijdens deze schoolreis kunnen de leerlingen hun energie kwijt in de Oewanja Kinderjungle (speeltoren). Klauter 14 meter hoog en roetsj door de slurven naar beneden. En of het nu mooi of slecht weer is, in binnenspeeltuin Biotopia beleven leerlingen de spannendste avonturen en komen ze alles te weten over de dieren die in deze biotopen leven.

Per persoon al vanaf:

€ 11,50

Programma

Active Adventure regelt jouw complete schoolreis naar Blijdorp. Het vertrekt vanaf school gaat in één van onze luxe touringcars. Door het zeer gevarieerde wagenpark hebben wij altijd een touringcar die past bij jouw groep. Heb je meerdere touringcars nodig? Geen probleem! Wij hebben meerdere touringcars van diverse grootte. Door deze te combineren kunnen wij iedere groepsgrootte aan.

Alleen busvervoer nodig?
Regel je liever zelf de entree dan kunnen wij uiteraard het vervoer voor jouw groep verzorgen. Active Adventure beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. Hierdoor vinden wij altijd de touringcar die bij jouw groep past. Voor meer informatie over de touringcars van Active Adventure.

Prijzen

Schoolreistarief 2021
(onderstaande tarieven zijn per persoon en geldig tot 31 december 2021)

Schoolreis Blijdorp (alleen toegang) € 11,50

Schoolreis Blijdorp
Abonnementhouders gratis toegang. Minimaal 10 kinderen.

Losse uitbreidingsmogelijkheden:
– kinderfrietje mayo € 2,55
– Raket-ijsje € 1,25
– SiSi No Bubbles € 2,25
– enkele reis pendel € 1,00
– het educatieve Bokito familiespel, apen-dominospel en speurtochten (online te downloaden) a € 0,50

Schoolreis Blijdorp Totaal
Wilt u een compleet dagje Blijdorp met uw schoolklas? Dat kan met het Schoolreis Blijdorp Totaal-pakket! Naast toegang tot Diergaarde Blijdorp ontvangen alle kinderen ook een lunch, terugkomkaartje en een speurtocht door de Diergaarde. Deze speurtocht is na boeking te downloaden via onze site.

Let op: Het Blijdorp-abonnement is bij dit arrangement niet geldig. Minimaal 10 kinderen.

Inclusief:
– toegang
– kinderfrietje mayo
– SiSi No Bubbles
– het educatieve Bokito familiespel, apen-dominospel, en speurtochten (te downloaden via onze site)
– terugkomkaartje
De kinderen ontvangen ook een terugkomkaartje voor Diergaarde Blijdorp bij dit arrangement. Hiermee kunnen ze in de maanden september, oktober en november en december nogmaals de Diergaarde bezoeken. Er dient dan minimaal 1 betalende volwassene aanwezig te zijn (niet geldig i.c.m. het abonnement).

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

  Uw reisgezelschap


  Selecteer uw gewenste vertrekdatum  :

  :  Uw gegevens  Mocht u eerder al vragen hebben, bel ons dan gerust via 070-3853827.