Dolfinarium

Ben jij klaar voor schoolreis naar het Dolfinarium? Lekker een spetterend dagje uit? Ga op schoolreis naar het Dolfinarium en dompel jezelf onder in de onderwaterwereld van het Dolfinarium Harderwijk, het grootste zeezoogdierenpark van Europa! Bij het Dolfinarium sta jij oog in oog met dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, zeehonden en bruinvissen. Deze sterren van de zee schitteren in maar liefst negen prachtige voorstellingen. In het Roggenrif ontdek je de dieren die in onze eigen Noordzee leven. Echte durfallen stoppen zelfs hun hand even onder water om te ervaren hoe roggen en haaien aanvoelen. In de Haaibaai leer je daarnaast alles over haaien. Wist jij al dat deze bijzondere dieren bedreigd worden? Kom langs en ontdek snel hoe je ze kunt helpen! Eind 2018 is het DolfijnBrein geopend: reis mee langs het leven van tuimelaar dolfijnen en leer meer over hun lichaam, gedrag en verzorging.

Het Dolfinarium ligt aan het Veluwemeer en heeft een eigen strand. Kom lekker ravotten in het zand of maak een wandeling langs het water. Maar niet alleen voor het strand neem jij jouw zwemspullen mee: de nieuwste waterattractie Waterpret is spiksplinternieuw! Roetsj van de vele glijbanen of kom heerlijk zonnen op de ligweide. Leer, speel en ontdek: er is zó veel te beleven!

Een schoolreis naar het Dolfinarium, wie wil dat nu niet?! Lees hier meer informatie over het Dolfonarium

Per persoon al vanaf:

€ 9,95

Programma

Een leuk en leerzaam dagje weg met jouw hele klas? Bezoek 9 voorstellingen en maar liefst 4 speeltuinen: in het Dolfinarium is zó veel te beleven. In combinatie met ons interactieve lesprogramma leer jij ook nog eens alles over de sterren van de zee. Jouw schoolreis was nog nooit zo spetterend!

Active Adventure regelt jouw complete schoolreis naar het Dolfinarium. Het vertrekt vanaf school gaat in één van onze luxe touringcars. Door het zeer gevarieerde wagenpark hebben wij altijd een touringcar die past bij jouw groep. Heb je meerdere touringcars nodig? Geen probleem! Wij hebben meerdere touringcars van diverse grootte. Door deze te combineren kunnen wij iedere groepsgrootte aan.

Alleen busvervoer nodig?
Regel je liever zelf de entree dan kunnen wij uiteraard het vervoer voor jouw groep verzorgen. Active Adventure beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. Hierdoor vinden wij altijd de touringcar die bij jouw groep past. Voor meer informatie over de touringcars van Active Adventure.

Prijzen

Schoolreistarief 2023
(onderstaande tarieven zijn per persoon en geldig in 2023)

Entree Dolfinarium (inclusief vroegboekkorting, mits geboekt voor 1 april 2023): € 9,95
Entree Dolfinarium is normaal: € 11,50

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

  Uw reisgezelschap


  Selecteer uw gewenste vertrekdatum  :


  :  Uw gegevens  Mocht u eerder al vragen hebben, bel ons dan gerust via 070-3853827.