der Schöne Asten Resort Winterberg

Der Schöne Asten Resort Winterberg is gelegen in de wintersportplaats Altastenberg op slechts 500m. van de piste. Het hotel bestaat uit diverse kleine gebouwen die met ondergrondse gangen met elkaar zijn verbonden. In totaal zijn er 92 kamers van verschillende grootte. In het centrale gebouw is de receptie, de eetzaal en een gezellige hotelbar. Naast de hotelbar beschikt het hotel over een eigen kegelbaan en recreatieruimte. De luxe wellness (binnenzwembad en zeer uitgebreide saunafaciliteiten) mag je zeker niet vergeten en zorgt na een intensieve wintersportdag weer voor nieuwe energie.

Je verblijft hier op basis van half pension waarbij je zowel in de ochtend als avond van een uitgebreid buffet kunt genieten. Indien je liever a la carte eet, is dat ook mogelijk in het naastgelegen steak-restaurant.

Het bekende skidorp Winterberg ligt op slechts 3km. Veel wintersporters verblijven net buiten Winterberg vanwege het lage tarief en de drukte in en rondom het centrum van Winterberg. Altastenberg heeft haar eigen skigebied waar het stukken rustiger is dan in Winterberg. Diverse pistes voor de beginnende en gevorderde skiër. Er is zelfs een officiële wedstrijdafdaling (FIS).

De langlauf loipes starten vlak achter het hotel en staan in directe verbinding met het complete langlaufnetwerk van het Sauerland.

Per persoon al vanaf:

€ ,-

Kamers

De netjes ingerichte kamers (ca. 92) zijn voorzien van tv en telefoon. Badkamer met douche, toilet en föhn. Sommige kamers beschikken over een balkon of terras. Het hotel bestaat uit meerdere gebouwen die door middel van ondergrondse gangen met elkaar zijn verbonden. De kamers kunnen zowel in het hoofdgebouw als dependance liggen. Appartementen zijn gelegen in het hotel/dependance bestaan uit 1 badkamer/toilet en twee slaapruimtes voor max. 4 personen.

Winterberg, Sauerland, Duitsland

Op nog geen drie uur rijden sta je al midden in het skigebied van Winterberg. Het is het grootste aaneengesloten skigebied ten Noorden van de Alpen. Maar liefst 28 kilometer piste bieden voldoende uitdaging voor een paar dagen skiën met jouw vriendengroep, bedrijf of vereniging. Het skigebied is zeer divers ingericht en biedt voor zowel de actieve als niet actieve wintersporter voldoende uitdaging en vermaak. Het wintersportseizoen loopt van medio december tot medio maart. En als de natuur het er even bij laat zitten, is dankzij de moderne en krachtige besneeuwingsinstallaties toch sneeuw gegarandeerd.

Het grootste wintersportgebied ten noorden van de Alpen:

34 afdaling op 7 bergen
28 kilometer aan verschillende pistes (blauw tot en met zwart)
300 kilometer aan langlaufloipe
wintersport van medio december tot medio maart

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave


Selecteer uw gewenste vertrekdata


Selecteer uw gewenste aantal nachten in het verblijf


Hoe kunnen wij u bereiken?
Mocht u eerder al vragen hebben, belt u ons gerust via 070-3853827.