Hotel Au Bon Accueil

Hotel Au Bon Accueil is een gezellig familiehotel aan de voet van het sneeuwzekere skigebied Les Deux Alpes. Je verblijft in dit hotel op basis van halfpension waarbij je iedere avond weer wordt verrast vanuit de keuken met een heerlijk 3-gangen menu. Door de ligging en de zeer flexibele instelling van het team is Hotel Au Bon Accueil uitermate geschikt voor groepen. Families, vrienden, bedrijven, verenigingen, iedereen zal zich hier prima thuis voelen. Het vrijblijvende programma en deze unieke locatie maken het mogelijk dat de groep tijdens maaltijden en thema- en feestavonden ook echt alleen met elkaar kan zijn.

Het hotel is een uitermate geschikt voor groepen. Je bepaalt zelf op welke dag je wilt aankomen en vertrekken. Je kunt in dit hotel terecht met een groep tot circa 60 personen. Bij groepen vanaf 40 personen is het mogelijk om het hotel volledig af te huren.

Het hotel bevindt zich op 3 km van de skilift. Wij brengen je graag naar de lift. Ben je met een groep in een luxe touringcar afgereisd, dan houden wij de touringcar ter plaatse. Deze brengt je dagelijks van en naar de skilift. Voor gasten zonder eigen vervoer is er een privé service met minibusjes vanuit het hotel naar de lift en terug.

Geheel naar wens kan er een programma worden samengesteld. Wat is er mooier dan na een dag skiën de dag eindigen met een fakkeltocht door de besneeuwde bossen en te eindigen bij het kampvuur met een warm wijntje.
Daarnaast beschikt het hotel over een eigen feestgrot. Je hebt voor jouw groep je eigen après-ski in huis. Ook helpen wij graag mee in de organisatie van een thema-avond, quiz-avond of begeleiden je tegen een kleine vergoeding door het skigebied.

Facilititeiten:

  • Après-ski
  • Budget

Per persoon al vanaf:

€ 57,-

Kamers

Het hotel beschikt over 26 kamers en 52 bedden. De kamers zijn authentiek Frans, met een warme en persoonlijke uitstraling, voorzien van comfortabele bedden en badkamers. Verder heeft het hotel een restaurant, een veranda met prachtig uitzicht op de vallei, twee terrassen, een gezellige lounge, drie bars waaronder ook een heuse ‘feestgrot’.

Les Deux Alpes, Frankrijk

Les Deux Alpes 3600 is een van de topbestemmingen van Frankrijk! Het reikt tot een hoogte van 3560 meter (gletsjer van de Dôme de la Lauze) en telt 225 kilometer aan pistes. Het gebied is zeer populair vanwege de grote variatie in moeilijkheidsgraden en er is dan ook voor ieder niveau wintersporter genoeg uitdaging te vinden. Het skiresort ´Les Deux Alpes´ bestaat uit twee gedeeltes en kent voor Franse begrippen een bruisende après-ski cultuur. Door de gletsjer is het gebied erg sneeuwzeker en met ongeveer 20 kilometer piste in de zomer is het hier 365 dagen lang gegarandeerd wintersportplezier!

Vervoer

Bij groepen is het mogelijk om met een eigen luxe touringcar af te reizen naar Hotel Au Bon Accueil. Wij beschikken over diverse type touringcars, zodat jouw groep altijd heeft passende touringcar heeft. De basis faciliteiten als toilet, TV, audio en een bar zijn natuurlijk aanwezig. Iedere touringcar voldoet aan het Keurmerk Touringcarbedrijf en is ISO gecertificeerd.

Je kunt er als groep voor kiezen om juist ‘s nachts te reizen, zodat je bij aankomst direct de piste op kan. Liever overdag reizen? Geen probleem, wij maken de offerte graag op maat en houden hier ook rekening mee.

De touringcar blijft ter plaatse, zodat je op de tussenliggende dagen hier gebruik van kan maken.