Winterstarter Val Thorens

Periode: 25/11/22 – 29/11/22

Ga eind november op wintersport en trek de eerste sporen in de sneeuw! Omdat vrijwel alle pistes tussen de 2.000 en 3230 m liggen, zijn eind november vaak al ruim de helft van de pistes geopend. In het dorp is er al van alles te doen. Bars, restaurants, shops en supermarkten zijn klaar voor het winterseizoen! Vanaf de start tot het einde van het winterseizoen geeft Val Thorens een sneeuwgarantie af. Ligt er geen sneeuw dan biedt Active Adventure je de mogelijkheid om je Winterstarter boeking kosteloos te annuleren!

Begin uitgerust aan de Winterstarter en rij mee in onze luxe Royal Class touringcar. De Winterstarter touringcar heeft een vertrekgarantie, zodat jij zeker bent van jouw reis. Het vertrek is op vrijdag aan het einde van de middag. Op zaterdagochtend is de aankomst tussen 08.00 en 08.30. Je kunt direct inchecken en daarna gelijk de piste op. Na drie volle dagen skiën of snowboarden zorgen wij voor een late check-out. Op deze manier kan jij volop genieten van deze unieke mini-ski.

vroege check-inn: 08:30 uur
late check-out: 17:00uur

Mountain Breakfast
Begin de zondag goed! Op 27 november staat om 09.00 uur bij Chalet 2 Lacs een uitstekend ontbijt voor je klaar voor slechts € 13,- p.p. Mount Breakfast dient vooraf te worden bijgeboekt. Makkelijk bereikbaar met de 2 Lacs stoeltjeslift, bovenaan ligt het restaurant direct links.

Officieel trapt Val Thorens het skiseizoen een week eerder af, maar in het door ons gekozen weekend ligt er vaak meer sneeuw, zijn er meer skiliften geopend en is het rustiger op de pistes. En daar is het je als wintersport liefhebber toch om te doen.

Sneeuwzeker Val Thorens
Het hoogstgelegen dorp van Europa op 2.300 m hoogte won 7 keer World’s Best Ski Resort Award en talloze prijzen als beste van Europa. Met ruim 95% van de pistes boven de 2000 m en het hoogst bereikbare punt op 3230 m, is Val Thorens extreem sneeuwzeker van eind november tot begin mei. De sublieme combinatie van accommodaties aan de piste, moderne skiliften en een groot skigebied maakt Val Thorens uniek! Het skigebied is geschikt voor alle skiniveaus, de balans tussen groene, blauwe, rode en zwarte pistes is perfect.

Covid-annulering = geld terug
Het zijn momenteel onzekere tijden. Wij willen zoveel mogelijk van deze onzekerheid bij je weg te nemen en zullen de reis kosteloos annuleren als het door Covid-19 niet mogelijk is om de reis uit te voeren zoals je deze van ons mag verwachten. Code oranje of rood op de vertrekdag = geld terug.

Repatriëringsgarantie
Je reist in één van onze luxe Royal Class touringcars naar Val Thorens. Wij gaan samen uit en thuis! Als ter plaatse de liften en accommodaties gesloten worden (vanwege Covid-19) en wij allemaal per direct het dorp moeten verlaten dan kunnen wij onze eigen touringcar direct inzetten. Je bent dus gegarandeerd van een veilige reis naar huis!

Facilititeiten:

  • Après-ski
  • Budget
  • Wellness
  • Wi-fi

Per persoon al vanaf:

€ 356,-

Deze reis is inclusief:

  • Busreis
  • Logies
  • Skipas

Kamers

Klik hieronder voor meer informatie over onze appartementen in Val Thorens tijdens de Winterstarter:
Résidence Cheval Blanc Al vanaf € 356 (incl. Royal Class bus, accommodatie en 3-daagse skipas) -> klik hier voor meer informatie.
Résidence Village Montana Al vanaf € 408 (incl. Royal Class bus, accommodatie en 3-daagse skipas) -> klik hier voor meer informatie.

Bij alle prijsweergaven geldt: inclusief Royal Class busreis, 3-daagse skipas en 2 nachten in de accommodatie.