Winterstarter Val Thorens

Periode: 23/11/19 – 25/08/19

Waarom zou je niet al eind november op wintersport gaan? Al 25 jaar ligt er in deze periode voldoende sneeuw in Val Thorens. Ook dit seizoen start Active Adventure met de Winterstarter het wintersportseizoen!! Wil je uitgerust aan de Winterstarter beginnen raden wij je zeker aan om met onze Luxe Royal Class touringcar te gaan. Uiteraard mag je de reis ook op basis van eigen vervoer boeken. Onze Winterstarter touringcar vertrekt gegarandeerd op vrijdag aan het einde van de middag. Na een vlotte reis zal de bus tussen 08.00 en 08.30 aankomen. Inchecken is direct mogelijk, zodat jij direct de piste op kan. Na drie volle dagen skiën of snowboard zorgen wij er ook voor dat je je appartement tot aan vertrek (17.00uur) kan aanhouden. Op deze manier kan jij volop genieten van deze unieke mini-ski.

Het VVV van Val Thorens organiseert tijdens de Winterstarter talloze activiteiten. Zij hebben ook niet voor niets dit weekend gebombardeerd tot La Grande Première! Het programma is nog niet bekend, maar Val Thorens kennende drinken we op zaterdagavond bij de DJ party op Place Caron een gezellig drankje. Je kunt sowieso gratis deelnemen aan de ski- en snowboardtest en kennis maken met de hardware innovaties.

Je kunt bij ons diverse appartementen boeken. Wij hebben de mogelijkheid in Cheval Blanc of in het luxere Village Montana. Beide liggen direct aan de piste en op wandelafstand van het centrum. Mocht je naast deze seizoensopening ook het seizoen feestelijk willen afsluiten in Val Thorens? Dan moet je zeker mee naar de Dutchweek.

Facilititeiten:

  • Après-ski
  • Budget
  • Wellness
  • Wi-fi

Per persoon al vanaf:

€ 151,-

Deze reis is inclusief:

  • Logies
  • Skipas

Kamers

Klik hieronder voor meer informatie over onze appartementen in Val Thorens tijdens de Winterstarter:
Résidence Cheval Blanc, op basis van eigen vervoer (vanaf € 151)
Résidence Cheval Blanc, inclusief busreis (vanaf € 286)
Résidence Village Montana, op basis van eigen vervoer (vanaf € 182)
Résidence Village Montana, inclusief busreis (vanaf € 327)

Bij alle accommodaties geldt: inclusief 3-daagse skipas en 2 nachten in de accommodatie. Afhankelijk van het gekozen type reis is de busreis wel of niet inclusief.

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

Stap 1 van 3

Uw reis naar Winterstarter Val Thorens
Busreis Royal ClassEigen vervoer

*

*Indien een gedeelte van uw reisgezelschap op een ander punt wilt opstappen of geen busreis behoeft kunt u dit aangeven in de opmerkingen in stap 3.


Stap 2 van 3

Selecteer uw (extra) opties:

Deze reis is inclusief 7-daagse skipas. Dit betekend dat de skipas geldig is vanaf de eerste dag na aankomst. Wilt u direct bij aankomst de berg op? Kies dan hieronder de optie ja en selecteer de 8 daagse pas. Liever geen pas? Ook dan kiest u ja.


NeeJa


Wenst u verzorging zoals bijvoorbeeld half- of vol-pension?

NeeJaStap 3 van 3

Hoofdboeker


Mocht u eerder al vragen hebben, belt u ons gerust via 070-3853827.