Winterstarter Val Thorens

Periode: 27/11/20 – 01/12/20

De Winterstarter van 27 november t/m 1 december 2020 kan helaas niet door gaan. In heel Frankrijk geldt een algehele lock-down tot 1 december. Deze lock-down is ook van toepassing op alle skigebieden en dus ook Val Thorens. Uiteraard zullen wij weer een Winterstarter organiseren in 2021.

Waarom zou je niet al eind november op wintersport gaan? Al 25 jaar ligt er in deze periode voldoende sneeuw in Val Thorens. Ook dit seizoen start Active Adventure met de Winterstarter het wintersportseizoen!! Wil je uitgerust aan de Winterstarter beginnen raden wij je zeker aan om met onze Luxe Royal Class touringcar te gaan. Uiteraard mag je de reis ook op basis van eigen vervoer boeken. Onze Winterstarter touringcar vertrekt gegarandeerd op vrijdag aan het einde van de middag. Na een vlotte reis zal de bus tussen 08.00 en 08.30 aankomen. Inchecken is direct mogelijk, zodat jij direct de piste op kan. Na drie volle dagen skiën of snowboard zorgen wij er ook voor dat je je appartement tot aan vertrek (17.00uur) kan aanhouden. Op deze manier kan jij volop genieten van deze unieke mini-ski.

Covid-annulering = geld terug
Het zijn momenteel onzekere tijden. Wij proberen zoveel mogelijk van deze onzekerheid bij je weg te nemen en zullen de reis kosteloos annuleren als het door Covid-19 niet mogelijk is om de reis uit te voeren zoals je deze van ons mag verwachten. Code oranje of rood op de vertrekdag = geld terug. Onze luxe touringcar houden wij ter plaatse, dus als het moet zijn we zo weer terug in Nederland (repatriëringsgarantie).

De Winterstarter organiseren wij dit seizoen een weekend later dan normaal. Hierdoor valt de Winterstarter bewust niet samen met het drukbezochte Grande Premiere. Nu we een weekend later gaan ligt er vaak meer sneeuw, zijn er veel minder Fransen op de piste en zijn er vaak veel meer liften open. Als seizoensstarter kun jij optimaal genieten van alle rust en ruimte! En daar is het als wintersportliefhebber toch om te doen!

Je kunt bij ons diverse appartementen boeken. Wij hebben de mogelijkheid in Cheval Blanc of in het luxere Village Montana. Beide liggen direct aan de piste en op wandelafstand van het centrum. Mocht je naast deze seizoensopening ook het seizoen feestelijk willen afsluiten in Val Thorens? Dan moet je zeker mee naar de Dutchweek.

Facilititeiten:

 • Après-ski
 • Budget
 • Wellness
 • Wi-fi

Per persoon al vanaf:

€ 296,-

Deze reis is inclusief:

 • Busreis
 • Logies
 • Skipas

Kamers

Klik hieronder voor meer informatie over onze appartementen in Val Thorens tijdens de Winterstarter:
Résidence Cheval Blanc Al vanaf € 296 (incl. Royal Class bus, accommodatie en 3-daagse skipas) -> klik hier voor meer informatie.
Résidence Village Montana Al vanaf € 330 (incl. Royal Class bus, accommodatie en 3-daagse skipas) -> klik hier voor meer informatie.

Bij alle prijsweergaven geldt: inclusief Royal Class busreis, 3-daagse skipas en 2 nachten in de accommodatie. Indien je wenst kan je de reis ook boeken op basis van eigen vervoer.

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

  Stap 1 van 3

  Uw reis naar Winterstarter Val Thorens
  Busreis Royal ClassEigen vervoer

  *

  *Indien een gedeelte van uw reisgezelschap op een ander punt wilt opstappen of geen busreis behoeft kunt u dit aangeven in de opmerkingen in stap 3.


  Stap 2 van 3

  Selecteer uw (extra) opties:

  Deze reis is inclusief 7-daagse skipas. Dit betekend dat de skipas geldig is vanaf de eerste dag na aankomst. Wilt u direct bij aankomst de berg op? Kies dan hieronder de optie ja en selecteer de 8 daagse pas. Liever geen pas? Ook dan kiest u ja.


  NeeJa


  Wenst u verzorging zoals bijvoorbeeld half- of vol-pension?

  NeeJa  Stap 3 van 3

  Hoofdboeker


  Mocht u eerder al vragen hebben, belt u ons gerust via 070-3853827.