Alpenparks Jugendhotel

Het Alpenparks Jugendhotel ligt nagenoeg direct aan het dalstation van het nieuwe skigebied Groβglockner Resort en op slechts 400meter van het centrum van Matrei. Het hotel is speciaal voor schoolgroepen gebouwd en voldoet aan nagenoeg alle voorwaarden voor een onvergetelijke wintersportvakantie.

In het Alpenparks Jugendhotel kunt u verblijven op basis van logies, halfpension of volpension. Het 3-gangendiner is eveneens in buffetvorm. Daarnaast is er ook een saladebuffet. Voor volpension maakt u in de ochtend zelf uw lunchpakket klaar.

Direct naast het Alpenparks Jugendhotel hotel ligt de herberg ‘Alte Mühle’. De sfeervolle herberg is onderdeel van het hotel en is een populaire ontmoetingsplek van de lokale bevolking en gasten.

De ‘AlpenParks Sub Area’ ligt in de kelder van het jeugdhotel en maakt de wintersportvakantie compleet. In deze ‘Area’ staan fitnessapparaten, tafeltennistafel, biljarttafel, tafelvoetbaltafel en speelautomaten. Ook is hier een chill-out zone, WLAN Surf-zone, een TV kamer en een discotheek voor gebruik van de eigen gasten.

Facilititeiten:

  • Après-ski
  • Budget
  • Geschikt voor scholen
  • Wi-fi

Per persoon al vanaf:

€ 42,-

Kamers

Het jeugdhotel beschikt over 270 bedden. Al uw leerlingen slapen in comfortabele 3, 6 of 8-persoons kamers. Met name in de 6- en 8persoons kamers staan stapelbedden. Voor de begeleiding zijn er voldoende 2-persoonskamers aanwezig. Elke kamer heeft een eigen badkamer met bad of douche en apart toilet.

Is er geen beschikbaarheid meer, maar wil je wel in deze regio op wintersport? Kom anders naar:

Oostenrijk, Matrei

Skiën of snowboarden in een van de meest sneeuwzekere regio’s in Tirol. Sinds enkele jaren zijn de twee skigebieden van Matrei en Kals met elkaar verbonden. Hierdoor is een uitdagend gebied van ca. 40km ontstaan: ‘Groβglockner Resort’.  Het skigebied is perfect voor groepen en biedt goed overzicht en uitdaging voor iedereen. De twee bergrestaurants en het panoramarestaurant bieden u de mogelijkheid te genieten van het onvergetelijke uitzicht en de heerlijke zon.
Naast deze twee gebieden heb je met de liftpassen ook toegang tot de gebieden van:
– Mölltaler Gletscherbahnen,
– Hochgebirgsbahnen Ankogel,
– Hochpustertaler Bergbahnen,
– Bergbahnen St. Jakob,
– Lienzer Bergbahnen,
– Obertilliacher Bergbahnen,
– Kartitscher Liftgesellschaft

Het skigebied van Kals en Matrei is voorzien van sneeuwkanonnen waarmee indien nodig de lagere pistes besneeuwd kunnen worden. Door deze sneeuwkanonnen is de 11 kilometer lange dalafdaling altijd open!

Vervoer

Active Adventure is gespecialiseerd in het organiseren van wintersportreizen waarbij je met een luxe touringcar reist naar jouw wintersportbestemming reist. Wij beschikken over diverse type touringcars, zodat jouw groep altijd heeft passende touringcar heeft. De basis faciliteiten als toilet, TV, audio en een bar zijn natuurlijk aanwezig. Iedere touringcar voldoet aan het Keurmerk Touringcarbedrijf en is ISO gecertificeerd.

Je kunt er als groep voor kiezen om juist ’s nachts te reizen, zodat je bij aankomst direct de piste op kan. Liever overdag reizen? Geen probleem, wij maken de offerte graag op maat en houden hier ook rekening mee.

De touringcar blijft nagenoeg altijd ter plaatse, zodat je op de tussenliggende dag hier ook gebruik van kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een rodelavond of ga eens skiën in een ander gebied.

Alles veilig regelen?

Ga nooit onverzekerd op wintersport!

Bij de voorbereiding van je wintersportreis of skivakantie mag een goede verzekering niet ontbreken. Bij Allianz Global Assistance ben je voor het verzekeren van je vakantie of reis aan het juiste adres. Allianz Global Assistance is de grootste reisverzekeraar en hulpverlener ter wereld. Of je nu gaat skiën of eilandhoppen: je bent altijd verzekerd op de beste manier.

Via onze handige internetmodule kunt je direct online de premie berekenen.

Bereken hier direct je premie (je gaat naar een pagina buiten deze website)

Dit houdt je verzekering in:
1. wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval
2. uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van je zorgverzekering
3. snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en beschadiging van je bagage
4. kinderen tot en met 4 jaar gratis meeverzekerd
Dit betekent Allianz Global Assistance:
24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar; Eigen alarmcentrales in 29 landen wereldwijd; Professionele hulp in de Nederlandse taal; Het inschakelen van de beste artsen of ziekenhuizen ter plaatse; Snelle en eerlijke schadebehandeling; HelpMe app, hulpverlening binnen handbereik

Prijzen

Genoemd tarief is per persoon per nacht in het laagseizoen.

Wil je een offerte op maat voor jouw groep? Vul dan ons offerteformulier in en wij mailen je zo snel mogelijk een scherp voorstel.