Alpenparks Jugendhotel

Het AlpenParks jeugdhotel ligt nagenoeg direct aan het dalstation van het nieuwe skigebied Groβglockner Resort en op slechts 400meter van het centrum van Matrei. Het hotel is speciaal voor schoolgroepen gebouwd en voldoet aan nagenoeg alle voorwaarden voor een onvergetelijke wintersportvakantie.

In het hotel kunt u verblijven op basis van logies, halfpension of volpension. Het 3-gangendiner is eveneens in buffetvorm. Daarnaast is er ook een saladebuffet. Voor volpension maakt u in de ochtend zelf uw lunchpakket klaar.

Direct naast het hotel ligt de herberg ‘Alte Mühle’. De sfeervolle herberg is onderdeel van het hotel en is een populaire ontmoetingsplek van de lokale bevolking en gasten.

De ‘AlpenParks Sub Area’ ligt in de kelder van het jeugdhotel en maakt de wintersportvakantie compleet. In deze ‘Area’ staan fitnessapparaten, tafeltennistafel, biljarttafel, tafelvoetbaltafel en speelautomaten. Ook is hier een chill-out zone, WLAN Surf-zone, een TV kamer en een discotheek voor gebruik van de eigen gasten.

Per persoon al vanaf:

€ ,-

Kamers

Het jeugdhotel beschikt over 270 bedden. Al uw leerlingen slapen in comfortabele 3, 6 of 8-persoons kamers. Met name in de 6- en 8persoons kamers staan stapelbedden. Voor de begeleiding zijn er voldoende 2-persoonskamers aanwezig. Elke kamer heeft een eigen badkamer met bad of douche en apart toilet.

Oostenrijk, Matrei

Skiën of snowboarden in een van de meest sneeuwzekere regio’s in Tirol. Sinds enkele jaren zijn de twee skigebieden van Matrei en Kals met elkaar verbonden. Hierdoor is een uitdagend gebied van ca. 40km ontstaan: ‘Groβglockner Resort’.  Het skigebied is perfect voor groepen en biedt goed overzicht en uitdaging voor iedereen. De twee bergrestaurants en het panoramarestaurant bieden u de mogelijkheid te genieten van het onvergetelijke uitzicht en de heerlijke zon.
Naast deze twee gebieden heb je met de liftpassen ook toegang tot de gebieden van:
– Mölltaler Gletscherbahnen,
– Hochgebirgsbahnen Ankogel,
– Hochpustertaler Bergbahnen,
– Bergbahnen St. Jakob,
– Lienzer Bergbahnen,
– Obertilliacher Bergbahnen,
– Kartitscher Liftgesellschaft

Het skigebied van Kals en Matrei is voorzien van sneeuwkanonnen waarmee indien nodig de lagere pistes besneeuwd kunnen worden. Door deze sneeuwkanonnen is de 11 kilometer lange dalafdaling altijd open!

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave


Selecteer uw gewenste vertrekdata


Selecteer uw gewenste aantal nachten in het verblijf


Hoe kunnen wij u bereiken?
Mocht u eerder al vragen hebben, belt u ons gerust via 070-3853827.