Haus Sportland

Tussen de Dolomieten, de Groβglockner en Groβ Venediger ligt Haus Sportland in Ost Tirol. Deze zeer nette groepsaccommodatie biedt plaats aan 100 personen. Door de eigen disco, bar en bioscoop hoef je eigenlijk niet uit de accommodatie. Het skigebied van Lienz ligt op slechts 15 minuten rijden. Ook maken wij graag gebruik van de gebieden: St. Jakob, Kals en Matrei.

In samenwerking met Haus Sportland organiseren wij een complete wintersportreis voor jullie groep. Wij regelen het vervoer per luxe touringcar, de overnachtingen, het eten, materiaalhuur, skilessen en natuurlijk de avondactiviteiten. Alles staat onder begeleiding van Nederlandstalige reisleiding ter plaatse.

Speciaal voor scholen hebben wij diverse arrangementen voor 5, 6 of 7 dagen.

Faciliteiten
Kelder
De kelder bestaat uit drie verschillende ruimtes.
Er is een openbare relaxruimte waar kan worden rondgehangen, gespeeld of gezellig worden gekletst. Daarnaast is er een huisdisco en eigen bioscoop. De discoruimte is voorzien van discoverlichting en muziekapparatuur. Door het aansluiten van een laptop of mp3 speler kan iedereen zelf DJ zijn. Dit raden wij ook aan, omdat iedere groep weer van andere muziek houdt. De bioscoop biedt ruimte aan ongeveer 50 personen. Het is een simpel ingerichte ruimte voorzien van beamer met scherm en goede geluidsinstallatie. Zelf meegebracht films kunnen hier worden vertoond.

Begane grond
Op de begane grond zijn er twee eetzalen met 100 zitplaatsen en een tv ruimte. Bij zelfverzorgende groepen is er een HACCP bedrijfskeuken met koelcel, voorraadruimte, en apparatuur aanwezig.

In de hoofdeetzaal is de huisbar gesitueerd welke tot 0.00uur geopend is. Bij zelfverzorging kunt u ook de bar afkopen. U dient dan wel zelf voor ‘bar personeel’ te zorgen.

Voor het huis is een terras en zonneweide. Op de weide kunnen verschillende spelen worden georganiseerd. Natuurlijk is er ook een internet terminal.

Facilititeiten:

  • Budget
  • Geschikt voor scholen

Per persoon al vanaf:

€ ,-

Kamers

Wij bieden ruime, simpele, nette ingerichte kamers voor het verblijf van uw groep. De slaapkamers zijn uitgerust met stapelbedden, open kasten en hebben sanitaire voorzieningen. De stapelbedden zijn voorzien van een deken, kussen en beddengoed. Eerste en tweede verdieping Hier bevinden zich 22 slaapkamers. 16 x vier-persoons kamer 4 x vijf-persoons kamer 2 x zes-persoons kamer 18 van deze kamers hebben bad of douche en toilet. 4 kamers hebben een douche. De wc is op de gang. 10 van deze kamers komen uit op het balkon. Derde verdieping Twee luxe appartementen met plaats voor maximaal 20 personen.

Oostenrijk, Huben

Haus Sportland ligt in vlak bij Lienz in het oosten van Tirol, dicht tegen de Italiaanse grens. Lienz is een stad met een al duidelijk zuidelijk temperament. In de directe omgeving van Lienz pronken verschillende bekende bergtoppen, zoals de Groβglockner. De twee skigebieden die bij Lienz horen zijn:
– Hochstein; deze ligt op een Noord/Oosthelling en daardoor liggen de pistes wat meer in de schaduw. De kwaliteit is hier vaak beter dan op een Zuidhelling. Je kunt er dus tot ver in het seizoen prima skiën of boarden. De pistes zijn voornamelijk rood en zwart en bieden de gevorderde skiërs en boarders voldoende uitdaging (bekend van onder meer WK reuzenslalom dames).
– Zettersfeld, is zonniger en aan te raden voor beginners (incl. kinderklasjes) en ‘licht’ gevorderden. Vanaf Zettersfeld heb je tevens een prachtig uitzicht op de Dolomieten en naar Karinthië met de Weissensee (bekend van de alternatieve Elfstedentocht).

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave


Selecteer uw gewenste vertrekdata


Selecteer uw gewenste aantal nachten in het verblijf


Hoe kunnen wij u bereiken?
Mocht u eerder al vragen hebben, belt u ons gerust via 070-3853827.