Wintersport
De specialist in groepreizen op maat.
Welkom bij Active Adventure

Met een groep op wintersport naar de sneeuw? Wij organiseren wintersportreizen voor groepen vanaf 15 personen. Onze bestemmingen liggen in Oostenrijk, Frankrijk, Italie Zwitserland en het Sauerland (Winterberg, Willingen en Altastenberg). Wij maken een offerte op maat voor iedere groep. 

Winterberg

Ga op wintersport met het bedrijf of met je school. Wij organiseren een dagreis, dagtocht of reizen met een overnachting. Winterberg is de wintersportbestemming voor als je niet al te ver wilt rijden. Het is een modern skigebied en is sneeuwzeker van half december tot half maart.

Frankrijk, Oostenrijk, Italie, Zwitserland
Op wintersport naar de Alpen? Verblijf met het bedrijf in een hotel aan de piste of kom met jullie school of vereniging naar een groepsaccommodatie of jeugdherberg in een overzichtelijk skigebied. Wij hebben diverse accommodaties in Frankrijk, Oostenrijk of Italie voor uw groep? Een aantal hotels en appartementen hebben we online staan. 
Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan en bieden je de accommodatie die het beste aansluit bij de wensen.

Reis als groep en profiteer van aantrekkelijke groepstarieven voor jullie wintersportreis.

Zoek uw wintersport

Gevonden accommodaties:Specials

Enkele malen per jaar organiseren wij de zogeheten 'SPECIAL-reizen'. Schrijf je in met een groep of alleen. Dit jaar gaan we naar:
- Openingsweekend Val Thorens, 25 t/m 29 november 2016
- weekend Winterberg, 3 t/m 5 februari 2017
- Short-stay Kirchberg, 14 t/m 19 maart 2017
- Dutchweek Val Thorens, 22 t/m 29 april 2017

Busreis / Buspendel naar de sneeuw
Op zoek naar een busreis naar de sneeuw? Onze Winterliner rijdt iedere week naar alle bekende skigebieden in Europa. Zoek en boek online je busreis via de Winterliner.