Avifauna

Bij een bezoek aan Avifauna heb je een uniek schoolreisje in handen. Zo voer je zelf de Australische honingpapegaaien en kijk je bij het voeren van de pinguïns en pelikanen. Verschillende vogels kun je tussen het groen van de Filipijnse jungle ontdekken en de sierlijke flamingo’s bekijk je van heel dichtbij in het Cubaanse brakwatermoeras.

Ook de spectaculaire vogeldemonstraties mag je niet missen. Je ziet de vogels hier van dichtbij vliegen, eten en jagen zoals zij dat in de natuur gewend zijn. Maar Avifauna biedt zooveel meer. Zo zijn er niet alleen vogels maar is er ook een Oosterse tuin met rode panda’s. Of een halfapen verblijf waar je zelf tussen de groep ringstaartmaki’s en rode vari’s kunt wandelen! Op het eiland Nuboso zie je dwergaapjes en bijzondere vogels in een mini Zuid-Amerikaans nevelwoud. Dit jaar zijn er niet alleen voederpraatjes bij de halfapen ook vertelt een verzorger iedere dag tijdens het voeren de leukste informatie over onze dwergapen.

Tenslotte beleven de kinderen urenlang speelplezier in de XXL speeltuin….

Op zoek naar een andere dierentuin voor jouw school? Kijk dan eens bij:

Per persoon al vanaf:

€ 8,95

Programma

Active Adventure regelt jouw complete schoolreis naar Avifauna. Het vertrekt vanaf school gaat in één van onze luxe touringcars. Door het zeer gevarieerde wagenpark hebben wij altijd een touringcar die past bij jouw groep. Heb je meerdere touringcars nodig? Geen probleem! Wij hebben meerdere touringcars van diverse grootte. Door deze te combineren kunnen wij iedere groepsgrootte aan. Uiteraard regelen wij in Avifauna ook de entree en kunnen eventueel de groep voorzien van een cupje nectar of een luncharrangement.

Alleen busvervoer nodig?
Regel je liever zelf de entree dan kunnen wij uiteraard het vervoer voor jouw groep verzorgen. Active Adventure beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. Hierdoor vinden wij altijd de touringcar die bij jouw groep past. Voor meer informatie over de touringcars van Active Adventure.

Prijzen

Schoolreistarief 2022
(onderstaande tarieven zijn per persoon en geldig tussen 1 april en 31 oktober 2022)

Entree: € 8,95
Het arrangement bestaat uit:
– Entree vogelpark en speeltuin (met gebruik van alle elektrische attracties)
– Gratis terugkomkaart Avifauna

Lunchpakket
– patat met mayo: € 2,10
– pakje Wicky: € 0,90
– ijsje: € 1,10

Arrangementen
– cupje nectar, voor het voeren van de lori’s: € 1,-

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

  Uw reisgezelschap


  Selecteer uw gewenste vertrekdatum  :


  :  Uw gegevens  Mocht u eerder al vragen hebben, bel ons dan gerust via 070-3853827.