Drievliet

Ga met jouw school op schoolreis naar Drievliet! Familiepark Drievliet is al jarenlang een populaire schoolreisbestemming. Het attractiepark is zeer overzichtelijk, hetgeen ideaal is voor de scholen. In het familiepark is van alles te beleven voor voornamelijk de jonge bezoekers.

Stap in één van de vier achtbanen, zoals de draaiende rollercoaster Twistrix waarin draaiende uilen je op avontuur meenemen door het bos. In de Vliegende Vissen kunnen de kleintjes hun vis zo hoog laten vliegen als ze zelf willen. In de spetterende Waterwars kan je met een katapult, gevuld met waterballonnen, proberen je tegenstander te raken. In het Spookslot is het pas echt griezelen en pas op: er kan altijd iets onverwachts gebeuren. En voor de waaghalzen is er de spectaculaire Formule X. Van begin april tot en met de herfstvakantie beleef je de leukste kinderattracties, shows en de spannendste achtbanen op familiepark Drievliet!

Meer informatie over Drievliet

Is een schoolreis naar Drievliet niet helemaal wat je zoekt? Kijk anders eens bij:

Per persoon al vanaf:

€ 13,50

Programma

Active Adventure regelt jouw complete schoolreis naar Drievliet. Het vertrekt vanaf school gaat in één van onze luxe touringcars. Door het zeer gevarieerde wagenpark hebben wij altijd een touringcar die past bij jouw groep. Heb je meerdere touringcars nodig? Geen probleem! Wij hebben meerdere touringcars van diverse grootte. Door deze te combineren kunnen wij iedere groepsgrootte aan.

Alleen busvervoer nodig?
Regel je liever zelf de entree dan kunnen wij uiteraard het vervoer voor jouw groep verzorgen. Active Adventure beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. Hierdoor vinden wij altijd de touringcar die bij jouw groep past. Voor meer informatie over de touringcars van Active Adventure.

Prijzen

Onderstaande prijzen zijn geldig in 2022

Entree
Schoolreis basisonderwijs: € 13,50 p.p.
Schoolreis voortgezet onderwijs: € 18,- p.p.

(Bovengenoemde prijzen zijn alleen geldig indien minimaal 20 stuks van hetzelfde artikel tegelijk afgenomen worden, bij gebruik van de picknickplaats. S.v.p. etenstijd reserveren. Toiletgebruik inbegrepen.)

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

  Uw reisgezelschap


  Selecteer uw gewenste vertrekdatum  :

  :  Uw gegevens  Mocht u eerder al vragen hebben, bel ons dan gerust via 070-3853827.