Walibi

Bij een schoolreis naar Walibi Holland denk je aan een geweldige dag voor adrenaline! Een pretpark met alles erop en eraan. De snelste en hoogste achtbaan van de Benelux, the Speed of sound of “catched” door de Condor! Er zijn gigantisch veel achtbanen, een garantie voor plezier!
Voor de jonge bezoekers is er ook veel te beleven. Laat ze bijvoorbeeld lekker uitwaaien in de Super Swing, duizelingwekkende avonturen beleven in Los Sombreros, naar beneden suizen in Robin Hood (zonder loopings, maar wel heel spannend), genieten van het uitzicht van de 45 meter hoge La Grande Roue of laat ze lekker afkoelen in El Rio Grande of Splash Battle!

Meer informatie over WalibiHolland

WIl je liever naar een ander pretpark? Kijk dan eens bij één van onderstaande bestemmingen:

Per persoon al vanaf:

€ 18

Programma

Active Adventure regelt jouw complete schoolreis naar Walibi. Het vertrekt vanaf school gaat in één van onze luxe touringcars. Door het zeer gevarieerde wagenpark hebben wij altijd een touringcar die past bij jouw groep. Heb je meerdere touringcars nodig? Geen probleem! Wij hebben meerdere touringcars van diverse grootte. Door deze te combineren kunnen wij iedere groepsgrootte aan.

Alleen busvervoer nodig?
Regel je liever zelf de entree dan kunnen wij uiteraard het vervoer voor jouw groep verzorgen. Active Adventure beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. Hierdoor vinden wij altijd de touringcar die bij jouw groep past. Voor meer informatie over de touringcars van Active Adventure.

Prijzen

Schoolreistarief 2022
Schoolreistarief basisonderwijs: € 18 p.p.
Begeleider per 10 leerlingen: gratis
Extra begeleider: € 18 p.p.

Schoolreistarief voortgezet onderwijs: € 20 p.p.
Begeleider per 10 leerlingen: gratis
Extra begeleider: € 20 p.p.

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

  Uw reisgezelschap


  Selecteer uw gewenste vertrekdatum  :


  :  Uw gegevens  Mocht u eerder al vragen hebben, bel ons dan gerust via 070-3853827.