Efteling

Een dagje Efteling is een schot in de roos voor zowel de allerjongste als oudere leerlingen. Maak een speurtocht door het prachtig groene bos waar sprookjes tot leven komen of zweef tussen elfjes en trollen in Droomvlucht. De diepte induiken in Baron 1898, strijden tegen de Draak in Joris en de draak óf spetteren in de wildwaterbaan Piraña… Een schoolreis naar de Efteling is een garantie voor succes!

Meer informatie over de Efteling

Wil je liever naar een ander pretpark?

 

Per persoon al vanaf:

€ 16

Programma

Active Adventure regelt jouw complete schoolreis naar de Efteling. Het vertrekt vanaf school gaat in één van onze luxe touringcars. Door het zeer gevarieerde wagenpark hebben wij altijd een touringcar die past bij jouw groep. Heb je meerdere touringcars nodig? Geen probleem! Wij hebben meerdere touringcars van diverse grootte. Door deze te combineren kunnen wij iedere groepsgrootte aan.

Alleen busvervoer nodig?
Regel je liever zelf de entree dan kunnen wij uiteraard het vervoer voor jouw groep verzorgen. Active Adventure beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. Hierdoor vinden wij altijd de touringcar die bij jouw groep past. Voor meer informatie over de touringcars van Active Adventure.

Prijzen

Entree 2023
Afhankelijk van je bezoekdatum gelden verschillende tarieven:

 • tot en met 11 november 2022: € 21,00 p.p.
 • van 14 november t/m 23 december 2022: € 16,00 p.p.
 • van 9 januari t/m 21 juli 2023: € 16,00 p.p.*

* Indien geboekt vóór 1 april 2023. Bij een reservering na 1 april 2023 betaal je € 21,00 p.p.

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

  Uw reisgezelschap


  Selecteer uw gewenste vertrekdatum  :


  :  Uw gegevens  Mocht u eerder al vragen hebben, bel ons dan gerust via 070-3853827.