Ouwehands Dierenpark

Avontuurlijk schoolreisje tussen de dieren?

Een schoolreisje bij Ouwehands Dierenpark is educatief, actief en daarnaast vooral leuk!

Schoolreisje in Ouwehand: een heerlijke dagje samen erop uit met de hele klas of school. Ouwehands Dierenpark heeft alles in huis om er een geslaagd schoolreisje van te maken. Naast de dieren zijn er veel mogelijkheden voor de kids om actief bezig te zijn. Met touwladders klimmen van boomhut naar boomhut, volop speelplezier in Europa’s grootste overdekte speeljungle, speurtochten en nog veel meer. Een leerzaam schoolreisje met vele extra’s  voor een onvergetelijke dag in Ouwehands Dierenpark.

Schoolreisje, keuze uit diverse pakketten

Een schoolreisje in Ouwehands Dierenpark is met diverse pakketten te reserveren: een Schoolreispakket, een Doetochtpakket en een Rondleidingpakket. Er is altijd wel een pakket dat aansluit op het budget van de school. De kinderen hebben de tijd van hun leven en pikken ook nog wat op van de dieren en hun leefwijze. Een schoolreisje met vele pluspunten!

Meer informatie over Ouwehands Dierenpark

Wil je liever naar een andere dierentuin? Kijk dan ook eens bij:

Per persoon al vanaf:

€ 11,50

Programma

Active Adventure regelt jouw complete schoolreis naar Ouwehands Dierenpark. Het vertrekt vanaf school gaat in één van onze luxe touringcars. Door het zeer gevarieerde wagenpark hebben wij altijd een touringcar die past bij jouw groep. Heb je meerdere touringcars nodig? Geen probleem! Wij hebben meerdere touringcars van diverse grootte. Door deze te combineren kunnen wij iedere groepsgrootte aan.

Alleen busvervoer nodig?
Regel je liever zelf de entree dan kunnen wij uiteraard het vervoer voor jouw groep verzorgen. Active Adventure beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. Hierdoor vinden wij altijd de touringcar die bij jouw groep past. Voor meer informatie over de touringcars van Active Adventure.

Prijzen

Schoolreistarief 2022
(Onderstaande tarieven zijn per persoon en geldig t/m 31 december 2022)

Basisonderwijs
Schoolreis: € 11,50
Schoolreis + Experience Game: € 12,50

Voortgezet onderwijs
Schoolreis: € 14,00
schoolreis + Experience Game: € 14,50

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

  Uw reisgezelschap


  Selecteer uw gewenste vertrekdatum  :


  :  Uw gegevens  Mocht u eerder al vragen hebben, bel ons dan gerust via 070-3853827.