Movie Park

Op schoolreis naar Movie Park in Duitsland!

Avonturen boordevol actie, nog spannender dan welke blockbuster ook. Dat is Movie Park vlak over de grens. Waar in het Nickland de kleinste bezoekers samen met tv-figuren SpongeBob en de Paw Patrol meer dan 16 attracties staan te wachten! Adrenaline junkies duiken dit voorjaar in de wereld van Star Trek™ of maken in de High Fall een vrije val van wel 60 meter!

Uitgeroepen tot “kindvriendelijk park” door de Duitse vereniging voor kinderbescherming en met het TÜV predikaat “OK voor Kids – veiligheid voorop” op zak, garanderen wij u met zekerheid veel plezier!

Meer informatie over MoviePark

Wil je liever naar een pretpark in Nederland? Kijk dan eens bij:

Per persoon al vanaf:

€ 16,90

Programma

Active Adventure regelt jouw complete schoolreis naar Movie Park. Het vertrekt vanaf school gaat in één van onze luxe touringcars. Door het zeer gevarieerde wagenpark hebben wij altijd een touringcar die past bij jouw groep. Heb je meerdere touringcars nodig? Geen probleem! Wij hebben meerdere touringcars van diverse grootte. Door deze te combineren kunnen wij iedere groepsgrootte aan.

Alleen busvervoer nodig?
Regel je liever zelf de entree dan kunnen wij uiteraard het vervoer voor jouw groep verzorgen. Active Adventure beschikt over een zeer uitgebreid netwerk. Hierdoor vinden wij altijd de touringcar die bij jouw groep past. Voor meer informatie over de touringcars van Active Adventure.

Prijzen

Schoolreistarieven 2022

Schoolreistarief voortgezet onderwijs, vanaf 10 leerlingen: € 19,90 p.p.
Schoolreistarief voortgezet onderwijs, vanaf 50 leerlingen: € 16,90 p.p.

1 begeleider gratis per 10 betalende leerlingen
Extra begeleider: € 19,90 p.p.

Interesse?

Ontvang uw persoonlijke prijsopgave

  Uw reisgezelschap


  Selecteer uw gewenste vertrekdatum  :


  :  Uw gegevens  Mocht u eerder al vragen hebben, bel ons dan gerust via 070-3853827.